top of page

Catering och Event

Logga 23an.jpg

Där matglädje och kvalitet går hand i hand. Vår strävan är att köpa svenska produkter (alltid svenskt kött), gärna ekologiskt och/eller närodlat. Vi finns för dig som vill fokusera på dina gäster och vara säker på att alla bjuds på smakupplevelser och omtanke, där alla blir mätta och belåtna. Förutom cateringmat för avhämtning, gör vi även populära smörgåstårtor och festfat. Vi har vårt kök i KL Restaurang 23:an, Storgatan 23 i Stenstorp, där vi serverar eller lämnar ut maten till er. Vi kan även utgå från Allas Hus i Borgunda, eller köra maten till Er lokal. 

Julmeny - klicka här

Minsta antal för catering är i normala fall 15 personer. I dessa tider kan vi gå ner till ett minimum på 10 personer? Prata med oss, det brukar gå att hitta en lösning. Fråga oss om våra öppettider! Vi anpassar efter rådande läge.

*

*

*

*

*

*

Se i vår cateringmeny.

Ni själva eller vi kan ge förslag på maträtter som passar just er och den typ av sammankomst ni planerar att ha. Om ni har hyrt Allas hus, eller annan lokal, kan vi bistå med service under måltiden. 

När ni kontaktar oss är det bra om ni vet om det finns särskilda behov att ta hänsyn till (allergier mm)

Som regel behöver vi ha er kompletta beställning någon vecka innan.

Kurs eller konferens på KL Restaurang 23:an, för små sällskap, i Allas hus, eller annan lokal för större sällskap
- vi fixar mat och fika (obs begränsningar i antal under pandemi)

Boka 23:an, samtidigt med matbeställning eller Allas hus, via Allas hus i Borgunda 072 42 51 884 och beställ även vårt konferenspaket för mat vid kurs med morgon/förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, eller enligt era önskemål. Pris för konferensmat/fika då ni har bokat lokal i Allas Hus är från 233 kr/port exkl moms (260 kr inkl moms). 

Event, bröllop, student, jubileum

Vi tycker det är toppenroligt med temafester eller varför inte en beställning i det gröna, eller en vinterfest ute? Firmafest, möhippa, svensexa, hör med oss vad vi kan göra. Vi kommer till er om ni vill.

Presenter och Give-aways

Klicka här för att se våra populära presenter, till dig eller dina anställda

20190331 Buffe, Allas hus.jpg
2020-06-06,_sommarmeny_3_rätter_.jpg
Minnesstund  

Även i livets svåra stunder kan vi finnas med som leverantör av mat eller tilltugg. Kanske har ni något särskilt önskemål till menyn? Ni kanske vill ha minnesstunden i hemmet? Hör med din begravningsentreprenör eller oss om vad vi erbjuder. Vi samarbetar gärna med alla lokala begravningsentreprenörer och även den digitala lösningen via www.lavendla.se  

Leverans 

Vi lämnar maten från KL 23:an, Storgatan 23 i Stenstorp - eller kör ut om det är överenskommet (från 300 Kr inom 2 mil)

Vi kommer överens om en tid och plats för retur av utrustningen, som då ska vara ursköljd. Om ni önskar ytterligare service på plats - så pratar vi om det vid beställningen.

20201217_Saffranpannacotta 2.jpg
bottom of page